Ingrediens Arkiv - Sandstone Scandinavia
Loading...

Squalene

Olie udvundet fra planter (normalt oliven). Dens derivat, squalan, er en naturlig komponent i huden og en god blødgørende middel med antioxidante egenskaber. Den har anti-aging og fugtgivende egenskaber.

Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer

Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer bruges som en pH-justerende ingrediens. Ingrediens har langvarige blødgørende og udglattende egenskaber. Denne ingrediens’ unikke egenskaber tillader den at udfylde de områder, hvor huden er beskadigede, hvilket skaber en mærkbart glattere følelse.

Caramel

Caramel er et farvestof, som har en brunlig nuance der bruges i kosmetik til at give varme og jordfarvede nuancer.

Isocetyl Stearoyl Stearate

Octyldodecyl Stearoyl Stearate virker som en fugtgiver, der giver en glat og blød tekstur til huden. Dens unikke struktur forbedrer spredningen og bidrager til den luksuriøse fornemmelse af formuleringen. Octyldodecyl Stearoyl Stearate fungerer også som en binder og stabilisator i makeupprodukter, hvilket forbedrer dens vedhæftning til huden.

Phenyl Trimethicone

Phenyl Trimethicone er en silikonebaseret polymer. Det hjælper med at forbedre teksturen og spredningen af formuleringen.

Nylon-12

Nylon-12 bruges som et absorberende og teksturforstærkende middel. Når den er til stede i hudpleje- eller makeupprodukter, har den matterende egenskaber.

Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables

Olea Europaea Oil Unsaponifiables er en del af olivenolie. Den ussaponificerbare del af olivenolie har en betydelig indvirkning på hudens hydrering. Den genopretter huden, forhindrer tab af vand, genskaber smidighed og elasticitet i huden, samt har en stærk fugtgivende effekt.
There are no products