Cetearyl Ethylhexanoate (Cetearyl Octanoate) - Sandstone Scandinavia
Loading...

Cetearyl Ethylhexanoate (Cetearyl Octanoate)

Gør flydende produkter lette at smøre ud, og giver et blødt og glat look.   Cetearyl Ethylhexanoate også kendt som Cetearyl Octanoate er en ingrediens der er meget brugt i kosmetik. Den gør flydende produkter lette at smøre ud, samt giver et blødt og glat look. Den er vurderet sikker af EU og af Allergy Certified.
There are no products