Octyldodecyl Stearoyl Stearate - Sandstone Scandinavia
Loading...

Octyldodecyl Stearoyl Stearate

Mindsker tabet af vand fra huden og øger tykkelsen af konsistensen. Octyldodecyl Stearoyl Stearate nedsætter vandtabet fra huden og gør produktets konsistens tykkere. Ingrediensen er almindelig anvendt i hudpleje og kosmetik. Godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.
There are no products