Polyglyceryl-2 Triisostearate - Sandstone Scandinavia
Loading...

Polyglyceryl-2 Triisostearate

Polyglyceryl-2 Triisostearat bruges som en blødgørende middel og emulgator i kosmetiske produkter. Som en blødgørende middel danner den en barriere og beskytter huden mod allergener, bakterier og irritanter. Den bevarer også fugtigheden i huden og får den til at fremstå mere blød, glat og sund. Som en emulgator bruges den til at give stabilitet til produktet. Godkendt af EU og Allergy Certified.
There are no products