Ricinus Communis (Castor) Seed Oil - Sandstone Scandinavia
Loading...

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Naturlig olie som fugtgiver og genopretter huden. Ricinus Communis (Castor) Seed Oil er en naturlig vegetabilsk olie, som stammer fra planten Ricinus communis. Olien er kendt for dens plejende egenskaber og anvendes typisk i både hudpleje og kosmetik. Godkendt og vurderet sikker af EU.
There are no products