Triethanolamine - Sandstone Scandinavia
Loading...

Triethanolamine

Anvendes til at justere PH-værdien og som stabilisator. Triethanolamine er en ingrediens som balancerer PH-værdien og dermed stabiliserer produktet. Ingrediensen har været udsat for kritik, men toksikologer har godkendt den til brug i kosmetik ved koncentrationer på under 2,5%. Da der typisk anvendes mindre en 1% i kosmetik, er det dermed ikke sundhedsskadeligt at påføre. Godkendt og vurderet sikkert af EU og Allergy Certified.
There are no products